Vinyl vloer Breda

Deskundig advies in het kiezen van vloeren of zonweringen doormiddel van jaren van vakkennis.

WB Wooninrichting vloeren en zonwering in Breda

WB Woninginrichting is een dienstverlenend bedrijf pur sang dat al 20 jaar lang gespecialiseerd is in vloeren en zonwering. De onderneming heeft in al die jaren een enorme vakkennis opgedaan en kan dan ook juist en zeer effectief adviseren. Met redenen omkleden voor welke materialen specifiek moet worden gekozen? Aangeven wat kan en wat beslist niet? In ons ruime assortiment vindt u altijd het juiste product voor uw woning. Denkt u bijvoorbeeld aan een pvc vloer of wellicht aan elektrische zonwering. Bij WB Woninginrichting bent u aan het juiste adres.

Groot assortiment vloeren, veel verschillende merken. Kom langs bij onze showroom in Breda.

Vakkundig geleverd en ingemeten vloeren in Breda

Vloeren zijn zeer bepalend voor de sfeer in uw huis. Met onze zeer ruime collectie harde en zachte vloeren van o.a. Bonaparte, Desso, Novilon, Mflor, Objectfloor en Gelasta hebben we ook voor u de juiste vloer voor uw interieur. U kunt gebruik maken van onze vloerenwijzer om de juiste vloer te zoeken die bij u past. Gaat u voor klassiek of modern, wij hebben voor u gegarandeerd het juiste product.

Of u nu gaat voor een nieuwe of oude style, wij leveren u datgene dat past bij uw interieur en uw eigen sfeer creëert. Onze vakmensen helpen u graag bij het kiezen van het de beste soort vloer voor uw huis. Niet alleen worden de vloeren gratis bij u geleverd, ook worden ze vrijblijvend ingemeten. Welke vloer u ook kiest, bij ons krijgt u altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

Groot assortiment Vinyl vloeren. Kom langs bij onze showroom in Breda.

PVC vloeren Breda voor een klassieke of moderne woning.

De Vinyl vloeren van BW Woninginrichting worden gemaakt van hoogwaardig materiaal. Vinyl wordt vaak gekozen omdat het gemakkelijk is in onderhoud en vrijwel in elk interieur past door de vele kleuren en dessins. Ins ons assortiment vindt u dan ook deze vloeren met verschillende soorten dessins in diverse hedendaagse kleuren. Met Vinyl vloeren kan het effect van een houten, natuurstenen, tegelvloer of linoleum perfect worden nagebootst. Of je nu een klassiek of moderne woning hebt, Vinyl past bij elke woning. Deze vloer kan niet alleen lost worden gelegd maar ook worden verlijmt, wanneer er bijvoorbeeld gebruikt wordt gemaakt van zwenkwielen. Hierbij kunt u denken aan rolstoelgebruik of kantoorruimtes waar bureaustoelen worden gebruikt.

Groot assortiment

Onze laminaat vloeren

1. Gemak in onderhoud

2. Isolerend

tapijt vloer breda

3. Geluiddempend

4. Hygiënisch

Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!