Laminaat vloeren Breda

Deskundig advies in het kiezen van vloeren of zonweringen doormiddel van jaren van vakkennis.

WB Wooninrichting vloeren en zonwering in Breda

WB Woninginrichting is een dienstverlenend bedrijf pur sang dat al 20 jaar lang gespecialiseerd is in vloeren en zonwering. De onderneming heeft in al die jaren een enorme vakkennis opgedaan en kan dan ook juist en zeer effectief adviseren. Met redenen omkleden voor welke materialen specifiek moet worden gekozen? Aangeven wat kan en wat beslist niet?.In ons ruime assortiment vindt u altijd het juiste product voor uw woning.Denkt u bijvoorbeeld aan een pvc vloer of wellicht aan elektrische zonwering.Bij WB Woninginrichting bent u aan het juiste adres.

Groot assortiment vloeren, veel verschillende merken. Kom langs bij onze showroom in Breda.

Vakkundig geleverd en ingemeten vloeren in Breda

Vloeren zijn zeer bepalend voor de sfeer in uw huis. Met onze zeer ruime collectie harde en zachte vloeren van o.a. Bonaparte, Desso, Novilon, Mflor, Objectfloor en Gelasta hebben we ook voor u het juiste product voor uw interieur. U kunt gebruik maken van onze vloerenwijzer om de juiste vloer te zoeken die bij u past. Gaat u voor klassiek of modern, wij hebben voor u gegarandeerd het juiste product.

Of u nu gaat voor klassiek of modern, wij leveren u datgene dat past bij uw interieur en uw eigen sfeer creëert. Onze vakmensen staan altijd voor u klaar en kunnen u uiteraard helpen bij het maken van uw keuze. Niet alleen worden de vloeren gratis bij u geleverd, ook worden ze vrijblijvend ingemeten. Welke vloer u ook kiest, bij ons krijgt u altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

Groot assortiment laminaat vloeren. Kom langs bij onze showroom in Breda.

Krasvast afgewerkte geluiddempende vloeren Breda

Laminaat is een van de meest verkochte vloeren. Door de vele diverse decors en natuurgetrouwe uitstraling creëer je een geheel eigen sfeer. Laminaat kent als voordeel dat deze minder onderhoud nodig heeft dan een houten vloer. Het schuiven van meubels is geen probleem want krassen zult u niet zien, deze vloeren zijn namelijk krasvast afgewerkt. Ook zullen vloeistoffen niet binnen dringen in het materiaal en zijn vlekken makkelijk te verwijderen. Een ander voordeel is dat laminaat een multifunctionele vloer is die er warm uitziet en aanvoelt. Door de vele kleuren en designs past het in elke interieur. De laminaat vloeren worden gelegd op een ondervloer die in diverse kwaliteiten te verkrijgen is. Deze ondervloeren bepalen de mate van geluiddemping. Bij de keuze van de ondervloer is het belangrijk om te kijken of deze geschikt is voor vloerverwarming/koeling. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij verkopen laminaat van o.a. Quick Step, Beautyfloor en natuurlijk ons huismerk welke zeer gunstig geprijsd is.

Groot assortiment

Onze laminaat vloeren

1. Krasvast afgewerkt

2. Vloeistoffen dringen niet binnen

tapijt vloer breda

3. Multifunctioneel

4. Natuurgetrouwe uitstraling

Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!