Tapijtvloer Breda

Deskundig advies in het kiezen van vloeren of zonweringen doormiddel van jaren van vakkennis.

WB Wooninrichting vloeren en zonwering in Breda

WB Woninginrichting is een dienstverlenend bedrijf pur sang dat al 20 jaar lang gespecialiseerd is in vloeren en zonwering. De onderneming heeft in al die jaren een enorme vakkennis opgedaan en kan dan ook juist en zeer effectief adviseren. Met redenen omkleden voor welke materialen specifiek moet worden gekozen? Aangeven wat kan en wat beslist niet? In ons ruime assortiment vindt u altijd het juiste product voor uw woning. Denkt u bijvoorbeeld aan een pvc vloer of wellicht aan elektrische zonwering. Bij WB Woninginrichting bent u aan het juiste adres.

Groot assortiment vloeren, veel verschillende merken. Kom langs bij onze showroom in Breda.

Vakkundig geleverd en ingemeten vloeren in Breda

Vloeren zijn zeer bepalend voor de sfeer in uw huis. Met onze zeer ruime collectie harde en zachte vloeren van o.a. Bonaparte, Desso, Novilon, Mflor, Objectfloor en Gelasta hebben we ook voor u de juiste vloer voor uw interieur. U kunt gebruik maken van onze vloerenwijzer om de juiste vloer te zoeken die bij u past. Gaat u voor klassiek of modern, wij hebben voor u gegarandeerd het juiste product.

Of u nu gaat voor een nieuwe of oude style, wij leveren u datgene dat past bij uw interieur en uw eigen sfeer creëert. Onze vakmensen helpen u graag bij het kiezen van het de beste soort vloer voor uw huis. Niet alleen worden de vloeren gratis bij u geleverd, ook worden ze vrijblijvend ingemeten. Welke vloer u ook kiest, bij ons krijgt u altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

De tapijten van BW Woninginrichting zijn er in talloze kleuren en diktes

Tapijtvloeren Breda met een luxueuze en sfeervolle uitstraling.

Tapijt is een vloerbedekking met een luxueuze en sfeervolle uitstraling. Tapijt is een aantrekkelijke vloer met zijn vele voordelen. Al sinds jaar en dag is tapijt een van de meest bekende vloeren. Met alle nieuwe soorten vloerbedekking lijkt tapijt een beetje saai geworden, maar niets is minder waar. Tapijt heeft namelijk veel meer voordelen dan we vaak weten. Naast een sfeervolle uitstraling is een tapijt lekker warm, goed voor de akoestiek in huis, werkt het als antislip en houdt tapijt stof goed vast. Op deze vloer kan onbekommerd op worden geleefd, maar kent wel enig onderhoud. De tapijten van BW Woninginrichting zijn er in talloze kleuren en diktes. Bovendien zijn ze allemaal geschikt voor een trap en brandvertragend. Het leggen en opmeten gebeurd uiteraard door een professionele, ervaren stoffeerder die 4e is geworden op het NK Woningstoffering. Onze stoffeerder zorgt dat u jaren zorgeloos van uw vloer kunt genieten.

Groot assortiment

Onze laminaat vloeren

1. Werkt als anti-slip

2. Warmte isolerend

tapijt vloer breda

3. Geluiddempend

4. Duurzaam

Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!