Rolgordijnen Breda

Deskundig advies in het kiezen van vloeren of zonweringen doormiddel van jaren van vakkennis.

WB Wooninrichting vloeren en zonwering / rolgordijnen in Breda

WB Woninginrichting is een dienstverlenend bedrijf pur sang dat al 20 jaar lang gespecialiseerd is in vloeren en zonwering. De onderneming heeft in al die jaren een enorme vakkennis opgedaan en kan dan ook juist en zeer effectief adviseren. Met redenen omkleden voor welke materialen specifiek moet worden gekozen? Aangeven wat kan en wat beslist niet?.In ons ruime assortiment vindt u altijd het juiste product voor uw woning.Denkt u bijvoorbeeld aan een pvc vloer of wellicht aan elektrische zonwering. Bij WB Woninginrichting bent u aan het juiste adres.

Groot assortiment vloeren, veel verschillende merken. Kom langs bij onze showroom in Breda.

Vakkundig geleverd en ingemeten vloeren in Breda

Vloeren zijn zeer bepalend voor de sfeer in uw huis. Met onze zeer ruime collectie harde en zachte vloeren van o.a. Bonaparte, Desso, Novilon, Mflor, Objectfloor en Gelasta hebben we ook voor u het juiste product voor uw interieur. U kunt gebruik maken van onze vloerenwijzer om de juiste vloer te zoeken die bij u past. Gaat u voor klassiek of modern, wij hebben voor u gegarandeerd het juiste product.

Of u nu gaat voor klassiek of modern, wij leveren u datgene dat past bij uw interieur en uw eigen sfeer creëert. Onze vakmensen staan altijd voor u klaar en kunnen u uiteraard helpen bij het maken van uw keuze. Niet alleen worden de vloeren gratis bij u geleverd, ook worden ze vrijblijvend ingemeten. Welke vloer u ook kiest, bij ons krijgt u altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

Groot assortiment rolgordijnen. Kom langs bij onze showroom in Breda.

Transparante of zonwerende rolgordijnen in Breda

Een rolgordijn is een gordijn dat u uit kunt rollen. Bij het oprollen van het gordijn kunt u deze tot elke gewenste hoogte latten zakken en oprollen. Rolgordijn stoffen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen, motieven en transparanties. Transparante rolgordijnen zijn bijvoorbeeld praktisch tegen inkijk van buitenaf en kunnen het huis een goede sfeer geven. U kunt naar buiten kijken en tegelijkertijd het licht uw interieur in laten stromen.Verduisterende rolgordijnen laten geen licht door en zijn hierdoor zeer geschikt voor bijvoorbeeld de slaapkamer. Door het toepassen van een leuk design in de stof krijgt het rolgordijn een unieke uitstraling. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk het rolgordijn te leveren met een mooie afgewerkte kap welke met de door uw gewenste ral kleur wordt geleverd.Overige opties zijn o.a. ingeslagen zeilringen of een rolgordijn met een bies.

Groot assortiment

Onze laminaat vloeren

1. Krasvast afgewerkt

2. Vloeistoffen dringen niet binnen

tapijt vloer breda

3. Multifunctioneel

4. Natuurgetrouwe uitstraling

Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!