PVC Vloeren Breda

Deskundig advies in het kiezen van vloeren of zonweringen doormiddel van jaren van vakkennis.

WB Wooninrichting vloeren en zonwering in Breda

WB Woninginrichting is een dienstverlenend bedrijf pur sang dat al 20 jaar lang gespecialiseerd is in vloeren en zonwering. De onderneming heeft in al die jaren een enorme vakkennis opgedaan en kan dan ook juist en zeer effectief adviseren. Met redenen omkleden voor welke materialen specifiek moet worden gekozen? Aangeven wat kan en wat beslist niet? In ons ruime assortiment vindt u altijd het juiste product voor uw woning. Denkt u bijvoorbeeld aan een pvc vloer of wellicht aan elektrische zonwering. Bij WB Woninginrichting bent u aan het juiste adres.

Groot assortiment vloeren, veel verschillende merken. Kom langs bij onze showroom in Breda.

Vakkundig geleverd en ingemeten vloeren in Breda

Vloeren zijn zeer bepalend voor de sfeer in uw huis. Met onze zeer ruime collectie harde en zachte vloeren van o.a. Bonaparte, Desso, Novilon, Mflor, Objectfloor en Gelasta hebben we ook voor u het juiste product voor uw interieur. U kunt gebruik maken van onze vloerenwijzer om de juiste vloer te zoeken die bij u past. Gaat u voor klassiek of modern, wij hebben voor u gegarandeerd het juiste product.

Of u nu gaat voor klassiek of modern, wij leveren u datgene dat past bij uw interieur en uw eigen sfeer creëert. Onze vakmensen staan altijd voor u klaar en kunnen u uiteraard helpen bij het maken van uw keuze. Niet alleen worden de vloeren gratis bij u geleverd, ook worden ze vrijblijvend ingemeten. Welke vloer u ook kiest, bij ons krijgt u altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

Groot assortiment laminaat vloeren. Kom langs bij onze showroom in Breda.

Krasvast afgewerkte geluiddempende vloeren Breda

Met de PVC vloeren Breda van WB Woninginrichting tovert u uw huis om in een geheel andere sfeer. Door de prachtige uitstraling, edel natuursteen en de natuurlijke uitstraling is deze vloer bijna niet van echt te onderscheiden. Decofilm is de print die wordt gebruikt op een PVC vloer. Deze print heeft en veel hogere resolutie dan bij laminaat en hierdoor wordt een vlijmscherpe weergave van de natuurlijke uitstraling bereikt. PVC vloeren Breda kennen vele voordelen waardoor ze geschikt zijn voor iedere ruimte, toepassing en doeleinden. Of het nu gaat om projectmatig gebruik of om particulier gebruikt, de PVC vloeren biedt voor iedere ruimte, toepassing of doeleinden een geschikte oplossing. Niet alleen zijn deze vloeren makkelijk en snel te installeren, ook hebben ze geen onderhoud nodig. Een ander groot voordeel van deze vloeren is dat ze erg dun zijn. Hierdoor is de warmteweerstand zeer laag en zijn de vloeren geschikt voor vloerverwarming of vloerkoeling. Ook zijn de PVC vloeren ook nog eens geluiddempend.

Groot assortiment

Onze laminaat vloeren

1. Makkelijk & snel installeren

2. Duurzaam

tapijt vloer breda

3. Multifunctioneel

4. Natuurgetrouwe uitstraling

Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!